Over Verictas

Verictas is een webdesign en developmentbedrijf, wat ook duidelijke hosting en domeinnamen aanbiedt; alsmede het maken van applicaties of andere (web)software.

Verictas staat voor "veritas" (waarheid) en ICT.

Waarheid in ICT dus, geen kleine lettertjes of "verborgen kortingen" (kortingen waarbij de klant niet eens weet dat hij of zij korting kreeg, maar het jaar erop wel meer moet betalen).

Wat wij van jou verwachten en vooral wat jij van Verictas kan verwachten staat allemaal duidelijk in de Algemene Voorwaarden,. We vermelden prijzen excl. BTW, maar bij iedere prijs zal er ook in een tooltip (als je je muis erboven houdt) de incl. BTW prijs staan, zo weet iedereen altijd wat er precies betaald moet worden (er zijn dan ook GEEN setupkosten).

Oprichting

Verictas is opgericht op 10 augustus 2015, na meer dan een jaar van succesvol, maar relatief "naamloos" webdesign werk door Christiaan Goossens (nu de CEO van Verictas). Toen het klantenbestand begon te groeien en het tijd begon te worden voor een formele inschrijving, werd Verictas geboren.

Het was tijd voor een All-In "Webprovider" (websites, hosting en domeinen), waarbij de service aan de klant (voor een goede prijs) en continuïteit voorop staan. Niemand houdt van nare verrassingen, al helemaal niet als je zelf niet bekend bent met het onderhouden of maken van websites en je hierom een webdesigner hebt ingeschakeld.

Later...

Dit stuk van de "Over Verictas" pagina schrijven we graag "samen" met jou! Jij kunt als klant bijdragen aan een nieuwe frisse hosting en websiteprovider en uiteindelijk aan een verandering in het verwarrende en misleidende webhostinglandschap.