Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/verictas/public_html/Ip/Request.php:265array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/verictas/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/verictas/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Supersnelle websites

Supersnelle websites

Websites bij Verictas kunnen maken ook gratis gebruik van de wereldwijde datacenters van CloudFlare voor DDOS-protectie en razendsnelle laadtijden. Verictas is een CloudFlare Certified Partner.

Wat is CloudFlare?

 CloudFlare is een internationaal web performance en beveiligingsbedrijf. CloudFlare verzorgt meer dan 400 miljard maandelijkse paginaweergaven, dat is meer dan Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, eBay, Paypal en Instagram samen en 1,2 miljard gebruikers gaan regelmatig door het CloudFlare netwerk.

Wat doet CloudFlare?

 CloudFlare zorgt voor extra snelheid van veiligheid voor uw website en maakt het makkelijk voor iedere website om net zo veilig en snel te zijn als de reuzen van het internet. Om te zorgen dat iedere gebruiker kan verbinden met een datacenter in de buurt, heeft CloudFlare tientallen datacenters strategisch geplaatst over de hele wereld. Naast een snellere verbinding verzorgt CloudFlare ook CDN caching, waarbij statische pagina's, afbeeldingen en video's opgeslagen worden op CloudFlare servers, zodat niet iedere bezoeker vanaf het CloudFlare datacenter hoeft te verbinden naar de Verictas servers. Daardoor is uw site bijvoorbeeld veel sneller voor gebruikers uit het buitenland.

Naast de datacenters en caching, zorgt CloudFlare ook voor uitgebreide bescherming tegen DDOS, spam en hackers. In een tijd waarin DDOS aanvallen steeds vaker voorkomen en internetveiligheid erg belangrijk is, is dit een must-have voor iedere website.