Hosting Services

 Verictas biedt eigen hosting services aan voor haar klanten. Je kunt van deze services gebruikmaken als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt nu al een website/webapplicatie die is ontwikkeld door Verictas en die je graag op servers van Verictas plaatst en/of die wordt onderhouden door Verictas.
  • Je hebt een bestaande website die je graag onderhouden wil laten worden door Verictas.

 Je kunt bij Verictas kiezen uit twee typen hosting services: All-In Hosting en Private Hosting. Deze keuze voor een van deze typen is afhankelijk van het aantal bezoekers van de website, of het aantal gebruikers van je webapplicatie. Ze zijn hieronder allebei beschreven met de bijbehorende pakketten.

All-In Hostingpakketten

Een All-In hostingpakket bestaat uit webhosting,  webmail, een inbegrepen domeinnaam en ondersteuning/onderhoud bij de website. All-In Hosting is geschikt voor de meeste websites zonder hoge eisen aan de beschikbaarheid of het aantal bezoekers. De website van een sportclub kan dus prima op All-In Hosting, maar een webapplicatie met duizenden gebruikers per dag is minder geschikt (en daarvoor kan beter Private Hosting worden gebruikt).

Overzicht pakketten

Mail-Only S M

€2,50 p/m*

€5,- p/m*

€10,- p/m*

Opslagruimte Ongelimiteerde ruimte voor mailboxen. Ongelimiteerde schrijfruimte, zodat je zorgeloos bestanden voor je website kunt uploaden (of mailtjes kunt opslaan), en geen limiet op het dataverkeer, zodat je website altijd online blijft.

Daarnaast krijgt iedere website een gratis SSL certificaat*. Je website is dus altijd met HTTPS beveiligd.
Domeinnaam Bij alle pakketten is één .nl domeinnaam inbegrepen (andere extensies mogelijk).
Mailboxen 5 5 15
Website mogelijk
Razendsnel
Basisondersteuning
Uitgebreide ondersteuning
Extra mailadres + 0,50 euro p/m + 0,50 euro p/m + 0,20 euro p/m
Priority ondersteuning + 2,50 euro p/m + 2,50 euro p/m + 1,50 euro p/m

Typen ondersteuning

Alle All-In Hostingpakketten krijgen basisondersteuning. Bij het M pakket is ook uitgebreide ondersteuning inbegrepen.

Daarnaast kun je voor alle pakketten ook priority ondersteuning krijgen, als je zeker wil weten dat je bij problemen zo snel mogelijk antwoord krijgt, omdat je bijvoorbeeld afhankelijk bent van je website voor het functioneren van je bedrijf.

Voor meer informatie over wat precies wel en niet is inbegrepen bij het door jou gekozen type ondersteuning kun je op deze pagina kijken: Ondersteuning

Private Hostingpakketten

Een Private Hostingpakket bestaat net als de All-In Hostingpakketten uit webhosting,  webmail, een inbegrepen domeinnaam en ondersteuning, maar bij Private Hosting staat jouw website maar met enkele andere sites op een server, in plaats van met honderden sites, zoals gebruikelijk is bij normale hosting. Het is ook mogelijk om een volledig eigen server te hebben met een gegarandeerde SLA (Service Level Agreement).

Je webapplicatie draait op door Verictas beheerde servers in de Tilaa cloud, zo zorgen we dat we op ieder moment servers kunnen opschalen als dat nodig is. De gebruikte datacenters zijn klimaatneutraal en hebben een redundante netwerkinfrastructuur. Daarnaast hebben ze verschillende certificeringen (zoals ISO/IEC 27001, PCI DSS 3.2, ISO/IEC 9001, NEN 7510 en ISAE 3402 Type I). Meer informatie hierover staat op de website van Tilaa. Daarnaast bevinden de servers zich (net als bij de All-In pakketten) in Nederland, en vallen ze dus niet onder de Patriot Act.

Private Hosting is hierom geschikt voor grotere sites en webshops die een hoge beschikbaarheid vereisen. Ook webapplicaties met hoge performance-eisen kunnen beter op een Private Hostingserver worden ondergebracht.

Overzicht pakketten

L XL

€17,50 p/m*

€25,- p/m*

Opslagruimte 5GB 10GB
Er is geen limiet op het dataverkeer en iedere website krijgt een eigen SSL certificaat*. Het is ook mogelijk om een wildcard of een EV certificaat te installeren.
Domeinnaam Eén .nl domeinnaam is inbegrepen (andere extensies mogelijk). Eén domeinnaam is inbegrepen (ongeacht de extensie)
Mailboxen Onbeperkt Onbeperkt
Razendsnel
Backups
Hypermodern, redundant en gecertificeerd datacenter
Basisondersteuning
Uitgebreide ondersteuning
Priority ondersteuning
Extra opslagruimte (algemeen) + 0,15 euro per GB p/m + 0,15 euro per GB p/m
Extra externe opslagruimte (voor afbeeldingen & video) + 0,50 euro per 50 GB p/m + 0,50 euro per 50 GB p/m

Iedere vier uur wordt er van de normale opslagruimte + externe opslagruimte (algemeen) een off-site backup gemaakt. De externe opslagruimte voor afbeeldingen & video is hiervan uitgesloten. De externe opslagruimte is ook uitgesloten van de eventuele SLA.

Bij de Private Hostingpakketten zijn ook nog extra opties mogelijk, zoals:

  • Extra IPv4 en IPv6 adressen
  • Een redundante installatie met load-balancing zodat de dienstverlening ongehinderd door kan gaan bij het uitval van een server.
  • Installatie op een volledig eigen server, in plaats van met een select aantal andere klanten.
  • Een SLA (Service Level Agreement)

Typen ondersteuning

Voor de ondersteuningstypen van Private Hosting geldt hetzelfde als bij All-In Hosting. Je kunt hiervoor op deze pagina kijken: Ondersteuning. Bij alle Private Hostingpakketten is ook Priority ondersteuning inbegrepen.